FIRMA NOASTRA 

DFC Romania ofera cele mai bune solutii pentru reparatia turbosuflantelor dar si preturi foarte competitive.

          DFC Romania a fost înființată 2011 și de atunci a fost dedicată servirii  de piese pentru  turbocompresoare cu o gamă tot mai mare de ansambluri de turbocompresoare de înaltă calitate și componente la prețuri competitive. Deservim clienți din intreaga Romania si Republica Moldova avand sucursale in ambele tari.
          Ne mândrim cu istoria noastră lungă în această piață și ne angajăm să furnizăm clienților noștri cele mai bune produse și servicii de neegalat importam parti compomente  din India si Vietnam.

          In ceea ce priveste legatura cu clientii nostri ne bazam mai mult pe relatia interumana, incercand sa ii ajutam sa isi identifice produsele de care au nevoie intr-o maniera cat mai placuta. Suntem intotdeauna foarte deschisi si informam, preventiv, clientii, despre tot ceea ce trebuie sa stie.

           Termenul de garanţie pentru piesele comercializate  este de 12 luni. 

  • Produse de calitate de top
  • Cel mai bun serviciu clienti
  • 30 de zile de garanție a returnării banilor

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre gama de produse existente pentru dvs. 

Ne mândrim cu istoria noastră lungă în această piață și ne angajăm să furnizăm clienților noștri cele mai bune produse și servicii de neegalat.

Recomandări

"Seriozitate, atitudine plăcută și calitate a produselor comercializate. Recomand cu încredere, e alegerea potrivită la un preț accesibil."

Vlad Alexandru, Iași